FotoArt STUDIO a aparut dintr-o pasiune, o pasiune a fotografului targovistean Florian ISPAS, pasiune nascuta la varsta de 12 ani odata cu alegerea cursurilor cercului foto al fostei Case a Pionierilor. El si-a dorit mereu sa aiba un studio unde sa poata modela lumina dupa propriile idei si astfel in noiembrie 2006 a reusit sa-si improvizeze primul studio foto studiind efectele propagarii luminii, construind cateva echipamente din materiale care aveau cu totul alta intrebuintare si utilizand doua blituri pe baterii. De atunci totul a avansat intr-un ritm galopant si astfel in mai 2008 impreuna cu sprijinul si entuziasmul lui Radu BADOIU, a luat fiinta un  studio foto profesional dotat cu echipamente de inalta performanta.
Cu ani in urma, in adolescenta, Irina Burevschi avea un vis si o puternica dorinta de a cuceri lumea stilistilor. Optimismul, talentul si perseverenta fiind atuurile ei, au determinat-o sa participe in decursul anilor la nenumarate seminare si simpozioane ca apoi, in vara anului 2009 sa urmeze cursurile de machiaj din cadrul Uniunii Frizerilor si Cosmeticienilor din Moldova. Gratie aptitudinilor si cunostintelor acumulate, ea a devenit un artist in domeniu iar datorita produselor profesionale utilizate la realizarea machiajului, reuseste sa puna in valoare frumusetea naturala, ascunzand micile imperfectiuni.
“Fiecare e diferit, frumusetea e unica!”
Florian ISPAS - fotograf
Irina BUREVSCHI - make-up artist
etichete:

Florian Ispas, fotograf, studio foto, fotostudio, cursuri foto, scoala de fotografie, scoala foto, lectii foto, fotografie de eveniment, fotografie de nunta, fotograf de nunta, fotografie botez, sesiuni foto, modele, casting, Targoviste, Bucuresti, fotografie de spectacol, servicii fotografice, fotografie publicitara, publicitate, fotografie de produs